scroll Scroll

Verzuimsoftware nice-to-have of onmisbaar

Verzuim terugdringen in uw organisatie vraagt om een efficiënte aanpak. Een datagedreven verzuimbeleid, ondersteund door de juiste software, is de sleutel tot succes. Kom op 30 juni naar ons event aan de Corda Campus in Hasselt en ontdek hoe u een versnelling hoger schakelt in uw verzuimbeleid. Laat u samen met collega-hr-professionals inspireren door experts uit België en Nederland.

Banner Website Verzuimevent 30 juni 22 08

Een krachtige tool voor uw verzuimbeleid

Verzuim kunt u pas écht bestrijden als iedereen in uw organisatie een actieve rol opneemt: werkgever, hr, leidinggevenden en werknemers. Heldere data en performante software zijn cruciaal om iedereen op dezelfde lijn te krijgen en ervoor te zorgen dat iedereen weet wat er verwacht wordt.

Tijdens dit event belichten we enkele pijlers van een succesvol verzuimbeleid, met name aandacht voor vitaliteit én een slim gebruik van krachtige tools voor opvolging en analyse.
U zult kennismaken met TeamFlows, de verzuimsoftware waarmee u verzuimprocedures digitaliseert en zorgt dat alle stakeholders optimaal samenwerken.

Het programma

 • 13.30 – 16 uur
  V
  rijblijvende fietstocht van 15, 30 of 60 km in Limburg, dé fietsprovincie van België. Lees hieronder meer over dit sportieve voorprogramma.
 • 16.30 uur
  Presentatie dr. Servaas Bingé (arts, ondernemer en voormalig ploegarts van het Lotto-Soudal wielerteam): ‘Hoe u met vitaliteitsmanagement verzuim vermijdt’.
 • 17.00 uur
  Keynote door Diederik Benders (CEO van Otherside at Work en ontwikkelaar van de verzuimsoftware TeamFlows) en Bart Teuwen (verzuimexpert en algemeen directeur Certimed). Samen stellen ze TeamFlows voor en inspireren ze u met voorbeelden uit Nederland, een gidsland in de strijd tegen verzuim.
 • 18.00 uur
  Netwerken en afsluitende barbecue.

Place to be: Corda Campus Hasselt.

Banner Website foto 2 Verzuimevent 30 juni 22 08 Verzuimevent 30 juni 22 08

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf u dus snel in!

Meer weten over de troeven van verzuimsoftware voor uw organisatie? Schrijf u hier in voor ons event met sprekers Servaas Bingé, Diederik Benders en Bart Teuwen.

De afsluitende barbecue is inbegrepen voor iedereen, voor de fietstocht schrijft u zich
afzonderlijk in.

Schrijf u hier in

Sportief voorprogramma

We voegen de daad bij het woord als het op vitaliteit aankomt. Voor de start van het event kan wie dat wil de benen strekken met een fietstocht. Onder begeleiding van de profrenners van het BEAT Cycling-team ontdekt u waarom Limburg dé fietsprovincie van België wordt genoemd. Zij geven graag een woordje uitleg over fietstrainingen en het belang van gezonde voeding​​​​.

U kiest zelf hoe pittig deze unieke fietsbeleving mag zijn.
Het is niet verplicht deel te nemen aan een van deze fietstochten. Enkel inschrijven voor de fietstochten is niet mogelijk .

De mogelijkheden

 • Tocht 1: route van ± 30 km met de mountainbike.
 • Tocht 2: route van ± 60 km met de racefiets.
 • Tocht 3: route van 15 km voor de recreatieve fietsliefhebber.

Planning

 • 13.30 uur: briefing tochten 1 en 2 aan Mensura Corda Campus Hasselt (vertrek 14 uur).
 • 14.00 uur: briefing tocht 3 aan Mensura Corda Campus Hasselt (vertrek 14.30 uur).
 • 16.00 uur: aankomst tochten 1, 2 en 3 en mogelijkheid tot douchen.
 • 16.30 uur: start eerste presentatie.

Praktisch

 • U kunt uw fiets achterlaten in de fietsenstalling van de Corda Campus.
 • Kiest u voor het parcours met de mountainbike of racefiets, dan vragen we u uw eigen fiets, helm en schoenen mee te brengen. Voor wie deelneemt aan de recreatieve tocht voorzien wij een fiets.
 • Op de eventlocatie zijn 8 douches beschikbaar.
BEAT 1036943 by Valentin Boeckler 1

De plaatsen zijn beperkt. Schrijf u dus snel in!

Meer weten over de troeven van verzuimsoftware voor uw organisatie? Schrijf u hier in voor ons event met sprekers Servaas Bingé, Diederik Benders en Bart Teuwen.

De afsluitende barbecue is inbegrepen voor iedereen, voor de fietstocht schrijft u zich
afzonderlijk in.

Schrijf u hier in