scroll Scroll
2205 MEN Event boeklancering Social V2

Boekvoorstelling "Verzuim - Maak er werk van!"

Alle plaatsen voor de boeklancering zijn ingenomen.
Hou deze website en LinkedIn-pagina (Mensura en Certimed) in de gaten voor verdere updates rond het boek en de visie van Bart.

Op woensdag 21 september stelt Bart Teuwen, verzuimexpert en algemeen directeur van Certimed, zijn boek over verzuim voor. Dit exclusieve event vindt plaats in Antwerp Expo, waar op dat moment de indrukwekkende SPA©E Expo neerstrijkt. Kom te weten hoe werkgevers de impact van hun verzuimbeleid naar ongekende hoogten kunnen stuwen én krijg een rondleiding op SPA©E Expo.

Het programma

18 – 18.30 uur: ontvangst
Vanaf 18 uur wordt u verwacht in Antwerp Expo. Kort voor het event krijgt u nog een mail met praktische details (over o.a. parking). Meer info over de door succes verlengde SPA©E Expo en de bereikbaarheid van Antwerp Expo vindt u intussen op deze pagina.

18.30 – 18.45 uur: Peter Saerens
Kort welkomstwoord door Peter Saerens van Collectief Duchamp, de uitgever van het boek.

18.45 – 19.15 uur: Bart Teuwen
Bart Teuwen vertelt hoe zijn boek tot stand kwam. Zijn achtergrond als huisarts in België en arbeidsarts in Nederland vormde in grote mate zijn visie op verzuim. Welke inzichten vindt u in het boek? En wat is dat eigenlijk, een duurzaam positief verzuimbeleid? U krijgt het antwoord op deze en veel meer vragen.

19.15 – 19.30 uur: Jürgen Ingels
Wist u dat Jürgen Ingels niet alleen ondernemer is, maar ook bezeten is door alles wat met ruimte(vaart) te maken heeft? Hij zette zijn schouders onder de unieke SPA©E Expo en heet je dan ook met trots welkom in zijn wondere wereld.

19.30 uur: walking dinner en rondleidingen
Vanaf half 8 kunt u smullen én netwerken met de andere genodigden. Tussendoor kunt u aansluiten bij een SPA©E Expo-rondleiding.